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Our products
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Legumes and cereal grains
We choose a production process that is in harmony with nature and...
Our selection
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PANE ALPINO di SEGALE INTEGRALE
Regular price €5,50 EURRegular priceUnit price / per€6,00 EURSale price €5,50 EURSale -
FOCACCIA DI SUSA
Regular price From €15,00 EURRegular priceUnit price / per -
GIOCONDO - Yellow Corn for Polenta
Regular price From €4,10 EURRegular priceUnit price / per€0,00 EURSale price From €4,10 EUR -
PROSPEROSA Superior Semi-integral
Regular price From €3,70 EURRegular priceUnit price / per -
FACONDIA Superior Semi-integral
Regular price From €3,70 EURRegular priceUnit price / per
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The project
This is the story of the ancient water mill that comes back to life, in the municipality of Bruzolo just over forty kilometers from Turin...
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Excellent flours for Master Craftsmen
100% Piedmontese, these natural and chemical-free flours are obtained from fine cereals grown in the Susa Valley and in the Piedmontese mountain and piedmont area...
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The Biodiverse Park
The Valsusa Mill is the active custodian of the Biodiversity Park: with 68 varieties of wheat and cereals...
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100% Val di Susa
Materia prima ottenuta dalle coltivazioni montane e pedemontane 100% Val di Susa, tra le Alpi Cozie e Graie
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100% Piemonte
Materia prima ottenuta dalle coltivazioni collinari 100% piemontesi
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Agricoltura Sostenibile
Agricoltura non intensiva e rispettosa delle risorse naturali, che non utilizza sostanze inquinanti per non alterare l'equilibrio ambientale
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Biodiversità
Recupero di antiche varietà di frumento e cereali locali e tutela della biodiversità per favorire la resilienza naturale durante la coltivazione
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Molitura a Pietra
Molitura a pietra monolitica naturale. La bassa velocità garantisce il massimo grado qualitativo di estrazione dal chicco
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Farine ricche in fibre
Solo attraverso la molitura a pietra le farine conservano naturalmente il germe del grano, la parte viva del chicco, senza aggiunta a posteriori. Farine ricche in fibra: tipo 1, 2 e integrale